Slide 1
Ubeskrivelig oplevelse

Min oplevelse hos Henrik var mildest talt fantastisk. Aldrig havde jeg regnet med at skulle møde en person, som på kun 5 min, ville kunne få mig til at græde og åbne mig op som jeg ikke har gjort overfor nogen før. Har nu været 2 gange hos Henrik og jeg har allerede bestil en tid igen. Begge gange er jeg gået der fra med en forløsning og med en følelse af at han har renset mig for en stor mængde vrede. Den oplevelse jeg havde var euforisk og ud over det sædvanlige, en sitren i hele ansigtet og en følelse af at hele mit skjold nu blev nedbrudt. Men meget ambivalent følelse da han kommer meget tæt på en, men virkelig en fed og helt uden lige fantastisk følelse da jeg var færdig. Jeg Synes alle burde give det chancen, men pas på det er virkelig vanedannende.

Håber alle få renset ud lige så meget som jeg.
Kevin Bondo en meget glad mand.

D. 18.08.21

Slide 2
Super Kropsterapi

Kropsterapi hos Henrik var rigtig godt! Han er en behandler som man kan føle sig helt tryg og afslappet hos, hvilket er vigtigt ved kropsterapi for at få det mest optimale ud af det. Henrik er nærværende og teknisk god til sit arbejde. Det ikke sidste gang jeg tager en behandling hos ham. Super oplevelse herfra

Skrevet af Julie Kiefer

Anmeldelse fra Trustpilot d. 05.09.21

Slide 3
Fantastisk oplevelse den mand tager sig…

Fantastisk oplevelse den mand tager sig god tid til en og er virkelig effektiv og lytter til ens behov… Kan kun anbefale at prøve ham da han har fjernet mange smerter på mig

Skrevet af Thommy

Anmeldelse fra Trustpilot d. 07.09.21

Slide 4
Hos Henrik er man i særdeles trygge og…

Hos Henrik er man i særdeles trygge og kompetente hænder. Han udstråler en ro, som kun kan smitte og er utrolig dygtig til at aflæse ens behov. Er blevet behandlet to gange og er begge gange gået derfra med en grund-ro og lethed, som jeg ikke havde regnet med at opnå så hurtigt.
De varmeste anbefalinger og et sted jeg ser frem til at besøge fremover.

Skrevet af Sarah Vinten Møbius

Anmeldelse fra Trustpilot d. 12.10.21

Slide 5
Hjælper på adhd, uro og vrede.

Er midt tyverne og har adhd samt temperament problemer. Min krop er konstant i fight and flight mode. Jeg fik at vide af en bekendt, at jeg skulle give kropsterapi et forsøg. Har været forbi Henrik to gange, og er gået derfra hver gang med en følelse af ro og været let som en fjer. Det har hjulpet både på sind og krop og jeg kan varmt anbefale Henrik som udstråler enormt ro og professionalisme!

Skrevet af Tamerlan Utsijeva

Anmeldelse fra Trustpilot d. 7.11.21

Slide 6
Skøn Behandling

Det er en dejlig oplevelse, at være til kropsterapi hos Henrik. Han er varm, grundig og god til at mærke, hvor det er relevant at behandle.
Hos behandlingen blev der både grinet og grædt, vi kom ind på nogle dybe traumer og næste dag havde jeg meget mere fokus og energi.
Kan varmt anbefale Henrik til alle, som ønsker at føle sig mere frigjort og komme tættere ind på sig selv.

Skrevet af Gita Krüger Mørch

Anmeldelse fra Trustpilot d. 9.3.22

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow