Om mig:

Det er ikke ofte, at man skal sætte ord på sig selv, særligt ikke på sin egen hjemmeside. Men here we go: Jeg er Henrik Brejnholt-Kjellerup. En mand som er født i sommeren 1979, som i mange år har ledt efter min passion. Som yngre havde jeg svært ved at finde mig til rette. Jeg startede på indtil flere ungdomsuddannelser, men droppede ud. Det gjorde jeg fordi det aldrig rigtigt var mig. Jeg har altid vidst, at jeg gerne vil arbejde med mennesker, og at jeg gerne vil gøre en forskel for andre. Jeg har bare aldrig knækket koden til, hvordan det skulle være.

Jeg har i mange år været perfektionist og det hele skulle stå snorlige. Jeg ville hellere undlade at gøre noget, end at gøre det 80%. Det har præget hele mit liv i mange år, og jeg har altid stillet høje krav til mig selv og mine omgivelser.

Jeg startede selv til kropsterapi behandling i efterået 2020. Meget hurtigt blev det klart for mig, at det kunne noget stort, som kunne hjælpe mig. Der blev rørt ved nogle ting, som jeg ikke havde fundet ind til før. Min egen facade blev brudt. En facade jeg faktisk ikke var klar over, at jeg havde haft. Perfekthedsbehovet er ved at blive pillet af, lag for lag. Det går ikke hurtigt, men det er en rejse at ændre noget så grundlæggende. Samtidig med at skulle have sig selv med og finde ro i ændringen, men jeg er på vej. Nu vil jeg være uperfekt perfekt.

I efteråret 2020 blev jeg far til Molly og efteråret 2022 til Karla. Molly og Karla er mine største inspirationer og læremestere.